Arnavut Kaldırım Parke Taşı

Granitten kırılarak elde edilen parke taşları yaygın olarak kullanılmaktadır. Kaldırımlarda, yollarda ve caddelerde estetik amaçlı kullanılabilir. Parke taşı, inşaat ham maddesi granit olduğundan çeşitli renklerde üretilebilir. Biz uzun yıllardır birçok firma ve proje için kaldırım taşı ürettik.

Arnavut Kaldırım Parke Taşı Özellikleri

Bu taşların hem döşenme şekli hem de kullanım şekli açısından birçok önemli avantajı vardır.

Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Nem emici özelliklere sahiptirler.
  • Sel gibi afetlere dayanıklıdırlar.
  • Yağmur suyunun akmasına izin veren yapıları vardır.
  • Suyun ağaçların ve bitkilerin köklerine ulaşmasını sağlar.

Bu avantajlarından dolayı yağmurlu bölgelerde yaygın olarak kullanılmakta olup, ara sokaklarda ve sokaklarda neden olduğu nostaljiden dolayı da sıklıkla tercih edilmektedir. Estetik değeri nedeniyle turistik bölgelerde sıklıkla gördüğümüz bir uygulamadır. Bu taşları en güvenli şekilde yüzlerce projeyle buluşturuyoruz. Bugüne kadar birçok kaldırım taşı tedarikini başarıyla tamamladık.

Arnavut Kaldırım Taşı Türleri

Son zamanlarda yeni bir moda, kaldırım taşlarına benzeyen kaldırım taşları üretiyor. Kum-beton karışımı ile yapılan bu kaldırım taşlarının maliyeti seri üretimleri nedeniyle daha da düşüktür.

  • Siyah
  • Sarı
  • Beyaz
  • Kırmızı
  • Gri

5 farklı renk çeşidi bulunmaktadır. Süs eşyası olarak kullanılabilen bu taşlardan istenildiği gibi desenler oluşturulabilir ve çeşitli görüntülerde elde edilebilir. Bu özellik okul bahçelerinde, şehir meydanlarında, yürüyüş alanlarında ve doğal yollarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Türkiye’nin en büyük ocaklarında hazır hale getirdiğimiz arnavut kaldırım taşlarını sizlerle buluşturuyoruz.

Arnavut Kaldırım Taşı Fiyatları

Kaldırım metrekare olarak hesaplanır. Fiyat bilgisi, yapılacak alanların ölçülerine göre hesaplandıktan sonra sunulur. Fiyatları diğer kaldırım taşı çeşitlerine göre daha uygundur. Farklı kullanım alanları ve çeşitleri vardır. Özel mülklerde ve bahçelerde kaldırımlar yerine dekorasyon olarak da kullanılmaktadır. Süs amaçlı yapılan yapıların çevresinde de kullanıma uygundur. Türkiye’nin en büyük doğal taş üretici firması olarak size yüksek kalite ve uygun fiyat garantisi veriyoruz.

Kaldırım Taşları Nerede Kullanılır?

Parke taşlarının belirli uygulamaları olabilir. Ancak arnavut kaldırımı ve kaldırım taşları isimlerinden de anlaşılacağı üzere genellikle kamu ve özel alanlardaki yol çalışmalarında kaldırım taşı döşeme projelerinde kullanılmaktadır. Otoparklar, bahçeler ve konut vitrinlerinin iç dekorasyonunda kullanılır. Bizler firma olarak uzun yıllar boyu bunun gibi birçok iş için kaldırım taşı tedariki yaptık.

Bir cevap yazın