2021 Salon Takımı Modelleri

Mobilya sektörü her daim değişim, gelişim içinde olan bir sektör olarak ortaya çıkıyor. Her an yeniliğe ayak uydurmak zorunda olan mobilya sektörü, bireylerin sürekli değişen ve gelişen zevklerine ayak uydurmak durumunda kalıyor.

2021 mobilya trendlerinde;

  • Konfor,
  • Rahatlık ve
  • Estetiğe önem veren,
  • Teknolojiyi de içine dahil eden,
  • Sadelikten ödün vermeyen tarzlar ön planda olacak.

Günümüzün ağır temposunda yorulan, çok fazla efor sarf eden bireylerin sorunlarını çözüp, yorgunluklarına derman olacak aynı zamanda teknolojiyi de çok farklı biçimlerde hayatımıza dahil edecek olan 2021 mobilya trendlerini birlikte inceleyelim.

Huzurlu Renk Kombinasyonları

Günümüzde oldukça rövanşta olan renklerden bazıları pastel renklerdir. Pastel renklerin ruhu dinlendiren, iyi gelen, sakinleştiren, huzur veren etkileri bulunuyor. Yoğun iş temposundan, gürültülü geçen günlerden ötürü yorgunlukları artan bireyler, bunun yanında rahatsızlıkları olan bireyler için vazgeçilmez bir tercih oluyor. Ağırlıklı olarak beyaz ve mavi, somon gibi soft renkler, keten ile döşenmiş mobilyalarda oldukça kullanışlı görünüyor. Aynı zamanda toprak tonlarına sahip olan mobilyalar da 2021 sonbahar ve kış dönemlerinde oldukça fazla tercih edilecek.

Doğaya Dönüş

Doğal renkler, mobilyaya ve desenler ile birleştiği zaman zarif, natürel, iç açıcı ve bir o kadar da iddialı bir görüntüye kavuşuyor. Buna en büyük örnek olarak İskandinav ve Rustik tarzı mobilyaları verebiliriz. Bu tarz mobilyalar ile bohem bir tarz yakalanmış oluyor. Bohem tarzını ve Türk tarzını harmanladığımızda, hem zarif hem de çok sık bir görüntü ortaya çıkıyor. Mobilya üreticileri ve iç mimarlar 2021 yılında bu tarz mobilyaların birçok ortamlarda olacağından söz ediyorlar.

Doğayı Evinize Taşıyın

Son zamanlarda doğallık çok popüler olmuş bir kavramdır. Yeni sezon mobilya trendlerinde de oldukça yaygınlaşan bu kavram ile doğal ürünler ve aksesuarlar en çok kullanılan ve tercih edilen parçalar haline gelmiş durumda. Bu parçalara verilecek en güzel örnek, ahşap mobilyalar ile kullanılan siyah aksesuarlar olacaktır. Yeni sezonda da ahşap mobilyalar ile doğayı evinize taşıyabilir, huzur dolu bir ortam yakalayabilirsiniz.

Bir cevap yazın